XCOR Space Expeditions

XCOR - Website

Het Nederlands-Amerikaans bedrijf heeft op dit moment totaal drie divisies. Bij XCOR Aerospace werken de bedenkers en de makers van de motoren en de Lynx, zij zijn al vanaf 1999 actief in de ruimtevaart technologie. XCOR Science is de divisie die onderzoek in de ruimte mogelijk maakt door zowel interne als externe ladingen aan te bieden waar onderzoekers hun apparatuur of experimenten in kwijt kunnen.

Door de attributen te draaien en de juiste divisie naar voren te halen, kun je door middel van een klik de homepage van de divisie lanceren. XCOR Aerospace & XCOR Science have been launched!

XCOR - Website - Outpost11

Landingpage

Om de drie gescheiden websites te koppelen, zijn ze te benaderen via een overkoepelende website. Hier zie je de draaiende aarde waar de divisie-specifieke attributen omheen zweven. Door de attributen te draaien en de juiste divisie naar voren te halen, kun je door middel van een klik de homepage van de divisie lanceren. Hierna wordt je verwezen naar sub domeinen.

XCOR Space Expeditions

Je vind op deze responsive website informatie over de ruimtevlucht, de Spacecraft, de missies en de trainingen. Met de toepassing van snelle filterfuncties vind je snel de informatie die je nodig hebt. En je kunt natuurlijk altijd je persoonlijke Space Agent contacten die al je vragen kan beantwoorden!

Parallax effect en 3D view

Nog een leuke feature op mobiel: op de homepage bewegen de elementen d.m.v. de gyroscoop op parallax wijze mee. Zeer interactief en helemaal cool met het 3D view van de Lynx op de Spacecraft pagina!

CMS

De drie divisies hebben ieder een eigen website, beheert vanuit 1 Umbraco CMS. 
Per gebruiker van het CMS kunnen we rechten instellen zodat beperkte of juist volledige toegang wordt verleend aan 1 of meerdere divisies.

 

We kunnen jou ook voorzien in online succes.

We maken graag kennis en zijn zeer benieuwd naar jouw vraagstuk.

XCOR - Website - Outpost11 - Responsive