Tango Actiepagina

Voor Tango hebben we in samenwerking met TCC een actiewebsite gemaakt. De actie werd als een layer over de website van Tango heen getoond. Een zeer uitdagende actie, want je kon 1 jaar gratis tanken winnen! Het enige wat je hoefde te doen is je naam en e-mailadres invullen en de reden waarom jij bij Tango tankt te noteren. Vervolgens deelde je dit op Facebook. Wie wil er nu niet een jaar lang gratis tanken bij Tango winnen?

Waarom tank jij bij Tango?

Er zijn op dit moment meer dan 180 Tango tankstations in Nederland! En voor Tango tankstations hebben wij een actiewebsite opgezet. De bedoeling is dat er een reden ingestuurd werd waarom jij bij Tango tankt en daarmee kon je prijzen winnen.

Tango Actiepagina - Outpost11

Meedoen

Je kon meedoen met deze actie door een formulier in te vullen. Het enige wat je moest noteren is je naam en email en de reden waarom jij bij Tango tankt. Deze reden vervolgens delen op Facebook en je was in de race.

De website

De actiewebsite bestond uit een pakkende titel en een formulier. De actie werd tijdelijk als een layer over de website van Tango getoond. En natuurlijk was deze layer ook responsive.

Tango Actiepagina - Outpost11 - Responsive

Naast 1 jaar gratis tanken bij Tango, kon je ook elke dag kans maken op een gratis tankbeurt.

Ook interesse in een actiepagina?

We kunnen jou ook voorzien in online succes. 
Neem contact met ons op.