Start je open huizentour op steverink.nl

Op zoek naar een woning of alles willen weten over hypotheken en verzekeringen?

Steverink

Voor Makelaarskantoor Steverink uit Breda hebben wij de nieuwe website verzorgd, te samen met de gehele nieuwe huisstijl. We hebben het geheel een verfrissende opknapbeurt gegeven. Naast het aanbieden van nieuwe woningen kun je ook informatie vinden over wat Steverink allemaal nog meer te bieden heeft. 

Steverink - Outpost11

Wat doet Steverink?

Steverink biedt naast een woningaanbod nog veel meer services aan. Makelaar en taxateurs is 1 kant van Steverink (Roze). En de andere kant bestaat uit het geven van hypotheekadvies en een onafhankelijk verzekeringsadvies (Blauw). Twee onderdelen, 1 bedrijf. 

Koppeling met Realworks

We hebben de website gekoppeld aan makelaarsoftware Realworks. Hiervan is het huizenaanbod gekoppeld aan de website. Zodat Steverink dit systeem kan blijven gebruiken en het huizenaanbod  up-to-date blijft op de website. 

Huisstijl en kleurschema's

Onderdeel makelaars & taxateurs

Te koop borden en verkocht stickers

Steverink - Outpost11 - Te koop / Verkocht bord

Onderdeel hypotheken en verzekeringen

Visitekaartjes

Steverink - Outpost11 - Visitekaartje

Voor Steverink maken we gebruik van het Modulaire CMS van Umbraco.

Modulair Umbraco CMS

Voor de website voor Steverink maken we gebruik van het Modulaire CMS van Umbraco. Op deze manier ben je flexibel qua indeling op je website. Zo kun je de pagina's geheel vrij opbouwen uit de verschillende beschikbare modules. Zo is het heel eenvoudig om hun onderscheid tussen makelaar/ taxateurs en hypotheken/verzekeringen kenbaar te maken. Door de kleuren roze of blauw te kiezen voor elk van deze onderdelen en subonderdelen.

Meer weten over het Modulair Umbraco CMS?

Eenvoudig maken tot het opnemen van contact

Je wilt advies of informatie over een huis, verkoop, aankoop, taxatie, verhuur, verzekeringen of hypotheken, dan kun je de contact module gebruiken die aan de onderkant van de homepagina te vinden is. Er zijn verschillende contactmodules en deze kan Steverink via het CMS zelf toevoegen aan pagina's.

Afspraak module

Naast deze contact module is er ook een afspraak module, die erg van pas komt op een huis detail pagina. Want wanneer je een prachtig pand ziet dat je interesse heeft gewekt, dan wil je daar toch meteen meer van weten? Maar ook bij de pagina hypotheken en verzekeringen is het gemakkelijk om direct een afspraak te plannen met Steverink. Vul je gegevens in en Steverink neemt daarna contact met je op. Persoonlijker kunnen we het niet maken toch?

Volledig responsive

Natuurlijk is ook deze website volledig responsive en dus ook op je tablet of mobiel perfect te bewonderen.

Steverink - Outpost11 - Responsive

Een afspraak maken

We kunnen jou ook voorzien in online succes.
Neem contact met ons op.

Samen met ons een succesvol project neerzetten?