Regioos.nl - Website

Regioos.nl is de leukste buurt van het internet. Regioos.nl is een uniek en interactief platform dat inwoners, sportclubs en ondernemers prikkelt actief bij te dragen aan de inhoud van de website. Outpost11 heeft ervoor gezorgd dat het werkt!

Uniek concept

Door het bieden van de meest recente nieuws-, sport- en familieberichten, tweets, veilingen en Marktplaats advertenties en de mogelijkheid tot het plaatsen van eigen berichten, is Regioos.nl in dé site voor dagelijks bezoek. Door het regionale karakter is het voor lokale ondernemers dé mogelijkheid hun doelgroep te bereiken door het plaatsen van advertenties en interessante aanbiedingen. 

Ieder account wordt ondersteund naar gebruik en is naar wens in te stellen met verschillende filters. Inwoners kunnen regionale berichten plaatsen en reageren op anderen. Sportclubs kunnen een gratis pagina aanmaken om te communiceren met hun leden. 

Regionale ondernemers kunnen zich presenteren en advertenties plaatsen, die per dag zelfstandig aan te passen zijn. Regioos.nl biedt daarmee iedere bezoeker gevarieerde en interessante content. 

Data

Een complexe wereld waar veel datastromen samen komen door het combineren van verschillende berichtenfeeds, de mogelijkheid voor oneindige user-generated content door middel van particuliere en zakelijke accounts met social logins. Met meer dan 600 regio’s in Nederland kun je je voorstellen hoe groot deze digitale wereld eigenlijk is…