Nieuwsbrief opmaak-, test- en verstuursysteem

Een simpel en flexibel nieuwsbrief opmaak-, test- en verstuursysteem in het eenvoudige en gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. Wie wil dat nu niet?!

Mammoet Salvage - Nieuwsbriefsysteem

Een simpel en flexibel nieuwsbrief opmaak-, test- en verstuursysteem in het eenvoudige en gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. Wie wil dat nu niet?! Mammoet Salvage had de wens om zelf nieuwsbrieven op te maken en te versturen in een systeem waar geen code aan te pas hoeft te komen en het niet te moeilijk moest zijn om een artikel toe te voegen. En dat hebben we ontwikkeld!

Mammoet Salvage - Nieuwsbriefsysteem - Outpost11

Verreweg van versleten medium

Nieuwsbrieven klinken misschien ouderwets en versleten, maar e-mail is al een tijdje weer helemaal terug van weggeweest door de komst en mogelijkheden van de smartphone. Meer dan 50% van de e-mails worden geopend op de smartphone, dus responsive moest het template voor Mammoet Salvage zeker zijn. 

Modulair

De nieuwsbrief van Mammoet Salvage wordt in het CMS modulair opgezet. Dat zorgt ervoor dat ze flexibel met de opmaak en content om kunnen gaan en de nieuwsbrief in kunnen delen zoals ze zelf willen. Zo bestaat de nieuwsbrief standaard uit een Header en Footer die geheel aangepast kunnen worden. Daartussen kunnen er items worden geplaatst zoals; Nieuws items, Vacatures, Algemene berichten e.d.

Inschrijven, uitschrijven & statistieken

Het systeem bevat tevens een online te bekijken versie en men kan zich inschrijven via in het CMS beheerde pagina en uitschrijven via de nieuwsbrief. Wanneer de nieuwsbrief is verstuurd, kunnen eenvoudig per nieuwsbrief de cijfers worden uitgelezen zodat Mammoet Salvage dit kan monitoren en aanscherpen waar nodig.

Ik zou zeggen, schrijf je in op hun nieuwsbrief en ervaar het zelf: http://news.mammoetsalvage.com/subscribe 

Mammoet Salvage - Nieuwsbriefsysteem - Outpost11 - Responsive