De kracht van Lymbouw is dat zij meedenken

Lymbouw

Voor bouw en installatiebedrijf Lymbouw hebben we de nieuwe website ontwikkeld. Het was tijd voor een update, een responsive website waarbij de projecten centraal staan.

Lymbouw is een bouwbedrijf en heeft bijvoorbeeld van Gils als 1 van hun klanten. Ze leveren nog meer prachtige projecten op voor onder andere particulieren, retail, bedrijfspanden en zelfs scholen. Een aantal jaren geleden hebben wij voor hen de website ontwikkeld, maar nu was het echt tijd dat de website een nieuwe verfrissende look zou krijgen en op alle devices te bewonderen is. 

Lymbouw - Outpost11

Modulair CMS

Voor de website voor Lymbouw maken we gebruik van het Modulaire CMS van Umbraco. Zo kun je de pagina's geheel opbouwen naar eigen wensen. Je kunt zelf bepalen welke blokken je waar wilt hebben. Deze blokken bestaan dan onder andere uit teksten, afbeeldingen, contact, video, gerelateerde projecten, een teaser of een quote. Je kunt voor de blokken verschillende achtergrondkleuren kiezen. En welke blokken links, rechts of in het midden van de pagina komen te staan is volledig instelbaar. En zo kun je dus hele pagina's zelf inrichten. Benieuwd hoe het precies in elkaar zit? Neem contact met ons op.

Contact opnemen met Lymbouw

Door een pop-up te plaatsen hebben we het voor de gebruiker makkelijk en snel gemaakt om contact op te kunnen nemen met Lymbouw. 

Volledig responsive

Lymbouw is responsive opgezet, zodat je ook op je tablet of op je mobiel de website kan bekijken.

Projecten

Lymbouw levert prachtige projecten op. En daarom belangrijk dat iedereen hun werk kan aanschouwen. Daarom hebben we een overzichtelijke project detail pagina gemaakt waar grote foto's te bekijken zijn en waar Lymbouw een uitleg tekst kwijt kan over het betreffende project. Daarnaast kunnen bezoekers het project delen op social media en staan er aan de zijkant gerelateerde projecten. Door bepaalde blokken geel te maken, vallen ze goed op, zoals op deze pagina een contactblok. 

Je bent nu toch zeker wel nieuwsgierig geworden naar het online resultaat?

Lymbouw - Outpost11 - Responsive