We kunnen de actie geslaagd noemen gezien het aantal deelnemers na de eerste week al boven verwachting was en vervolgens de weken erna ook bleef

Libresse Multistyle Collection

In welke lingerie voel jij je sexy en fearless? Met de Libresse’s Multistyle Collection campagne kon je zelf je lingerie ontwerpen. Supercool dus! Outpost11 heeft in opdracht van Isobar wederom de responsive campagnewebsite ontwikkeld.

Libresse Multistyle Collection - Outpost11

Moodboard

De gebruikers mochten uit allerlei verschillende kleuren en soorten stof, elastiek en accessoires hun eigen favoriete design samenstellen. Per onderdeel konden de gebruikers via een draaiend rad de elementen bekijken en kiezen om uiteindelijk een moodboard samen te stellen.

Wekelijkse verversing

De actie duurde drie weken. Iedere week was er een ander type lingerie dat samengesteld kon worden. Voor ieder wat wils; De Sexy String, de Hippe Hipster of de Romantische Rio. Serena Verbon van Beautylab.nl introduceerde de campagne en presenteerde iedere week het winnende ontwerp.

Sharen

De actie kon gedeeld worden op Facebook, Twitter en Google door gebruik te maken van (per week) unieke teksten en images.

Winnen

Na elke week werd uit de meest gekozen elementen het winnende ontwerp gevormd. Iedere deelnemer maakte kans op dit ontwerp, want de string, hipster en rio werden namelijk meteen -in beperkte oplage- met de hand gemaakt!

Responsive

De campagnewebsite is wederom responsive, dat zou niet meer anders mogen! Lees hier meer over het effect op je ranking in Google wanneer je website niet mobile-friendly is.

Libresse Multistyle Collection - Outpost11 - Responsive