Nieuwsbriefsysteem voor KOOLE

Geïnteresseerd in een nieuwsbriefsysteem?

KOOLE Contractors

Om meer resultaat te behalen met het versturen van nieuwsbrieven, ontwikkelde Outpost11 voor KOOLE Contractors een volledig nieuw nieuwsbriefsysteem. KOOLE Contractors is een internationale industriële en maritieme dienstverlener, gespecialiseerd in industriële sloop, sanering, wrakverwijdering en maritieme constructie.

KOOLE Contractors - Krachtig nieuwsbriefsysteem - Outpost11

Nieuwsbriefsysteem

Voor KOOLE hebben we een frisse nieuwsbrief gemaakt die zij zelf ook nog eens kunnen beheren in een nieuwsbrief systeem.  Een simpel en flexibel nieuwsbrief opmaak-, test- en verstuursysteem in het eenvoudige en gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. De nieuwsbrief kan bestaan uit een intro met een enkel artikel of meerdere artikelen met een afbeelding en een button, zodat doorverwezen kan worden naar een achterliggende pagina of externe pagina.

Modulair

De nieuwsbrief van KOOLE Contractors wordt in het CMS modulair opgezet. Dat zorgt ervoor dat ze flexibel met de opmaak en content om kunnen gaan en de nieuwsbrief in kunnen delen zoals ze zelf willen. Zo bestaat de nieuwsbrief standaard uit een Header en Footer die geheel aangepast kunnen worden. 

We hebben voor KOOLE een aantal header varianten gemaakt, zodat zij nu al gemakkelijk kunnen wisselen tussen verschillende foto's in de header. Deze kunnen zij verder uitbreiden in het CMS.

KOOLE Contractors - Krachtig nieuwsbriefsysteem - Outpost11 - Responsive

Inschrijven, uitschrijven & statistieken

Het systeem bevat tevens een online te bekijken versie en men kan zich inschrijven via in het CMS beheerde pagina en uitschrijven via de nieuwsbrief. Wanneer de nieuwsbrief is verstuurd, kunnen eenvoudig per nieuwsbrief de cijfers worden uitgelezen zodat KOOLE Contractors dit kan monitoren en aanscherpen waar nodig.

Deze nieuwsbrief is ook volledig responsive, zodat men ook op mobiele devices de nieuwsbrief kan bewonderen. 

Samen met ons een succesvol project neerzetten?

Ook interesse in een nieuwsbriefsysteem? Of samen een ander succesvol project neerzetten? Leer ons dan kennen! We helpen je heel graag verder en zijn benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen.