Juzt - Intranet

Outpost11 heeft het intranet voor Juzt ontwikkeld.

Juzt bestaat uit verschillende afdelingen met werknemers die op veel verschillende locaties en tijden aan het werk zijn. Het is voor hen dus van belang om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, nieuwsberichten, veranderingen en gebeurtenissen. Een intranet is daar uitermate geschikt voor. De werknemer heeft op ieder tijdstip, vanuit iedere locatie toegang tot het intranet.

 

Naast het intranet hebben we voor Juzt ook de website gemaakt.

Een website die er voor zorgt dat Juzt dichter bij de cliënt komt te staan. Daarnaast is het voor relevante instanties helderder geworden wat Juzt voor hen kan betekenen en welke succesvolle projecten ze hebben gerealiseerd. Wederom een succesvol project in onze jarenlange samenwerking met Juzt.

 

CMS

Daarnaast bevat het intranet een bibliotheek aan (wel meer dan 100) bestanden die de werknemer nodig heeft voor het beoefenen van zijn/haar beroep. Deze bestanden kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het CMS en nog eenvoudiger worden gevonden door de werknemer. Door gebruik te maken van een zoekfunctie en filteren op categorieën en tags, kan met zo min mogelijk stappen het juiste document gevonden worden.

Indeling

Na het inloggen kom je op de homepage. Met bovenaan het laatste nieuws, daaronder kun je een keuze maken uit de afdelingen. En rechts een submenu en twee blokken met laatste blog en nieuws items. 


We kunnen jou ook voorzien in online succes.

We maken graag kennis en zijn zeer benieuwd naar jouw vraagstuk.