Sensoren

Je transport monitoren met smart hightech tank sensoren

Bekijk de website van Intermodal Telematics live

Intermodal Telematics

Nu nog makkelijker je containertransport monitoren met de smart hightech tank sensoren van Intermodal Telematics. Intermodal Telematics is een bedrijf dat sensoren maakt, die data verzamelen tijdens het transport van containers en haar inhoud. En om nou meer uitleg te geven wat deze sensoren nou precies allemaal doen heeft Outpost11 voor Intermodal Telematics een website gemaakt.

Intermodal Telematics - Outpost11

Ontwikkeling

Bedrijven die hun producten in tank containers verschepen, kunnen met de slimme hightech sensoren van Intermodal Telematics de reis van hun tank container volgen. Hun inhoud bewaken op afstand. En niet alleen hebben ze sensoren die de standaard metingen verrichten, zoals bijvoorbeeld locatie en temperatuur. Maar ze kunnen zelfs sensoren volledig custom maken. Op de website die wij voor Intermodal Telematics hebben gemaakt, kun je meer informatie vinden over deze smart tank sensoren. Naast de website hebben we ook visitekaartjes en een advertentie, om aan te kondigen dat Hoyer gekozen heeft voor Intermodal Telematics om 40.000 van hun tank containers te voorzien van IMT's tailor-made hardware en software, gemaakt.

Modulaire Umbraco CMS

We hebben de website opgebouwd in het modulaire Umbraco CMS. Zo kan Intermodal Telematics gemakkelijk de pagina's opzetten of wijzigen. Ze kunnen bijvoorbeeld onderdelen van de sensor uitlichten met tekst en/of iconen en afbeeldingen. Het gebruiksvriendelijke CMS is zo opgezet dat wijzigingen, pagina's toevoegen en iedere pagina uniek indelen, in een paar kliks uit te voeren is.


Interesse in het Umbraco CMS?

Met het Umbraco CMS is het mogelijk om websites modulair op te zetten zodat je in het CMS zelf pagina’s kunt opbouwen, aanpassen en onderhouden zonder te programmeren. Niet alleen is het zeer gebruiksvriendelijk en biedt het je veel vrijheid en flexibiliteit. Daarbij is het ook nog eens kostenbesparend! 

Interesse? Neem dan contact met ons op!

 

 

Volledig responsive

 

Intermodal Telematics - Outpost11 - ResponsiveVisitekaartje

 

Visitekaartje

 

 

Advertentie

Intermodal Telematics voorziet 40.000 Hoyer tank containers van hightech sensoren. Vandaar de onderstaande advertentie, welke gepubliceerd werd in een container gerelateerd blad.

Intermodal Telematics - Outpost11 - Advertentie

Samen met ons een succesvol project neerzetten?

We maken graag kennis en zijn zeer benieuwd naar jouw vraagstuk.