Ideeënbus nieuwe stijl

Voor het Waterschap Aa & Maas ontwikkelden wij ‘Het beste idee boven water’.

Het beste idee boven water

Hoe haal je de ideeën uit het hoofd van je werknemers? Voor het Waterschap Aa & Maas ontwikkelden wij ‘Het beste idee boven water’. Een interne campagne website waar werknemers alleen of in groepen vernieuwende ideeën kunnen aandragen voor het waterschap. Dit alles in een competitieverband. Een succesvol project wat inmiddels ook de interesse van andere waterschappen heeft getrokken.

Aa en Maas - Beste idee boven water - Outpost11

Dien jouw beste idee in!

Voordat je deel kan nemen of de ideeën wilt bekijken moet je inloggen op een aparte inlogpagina. Daarna kom je op de intro-pagina, waarbij je kan starten met het indienen van een idee of meer informatie kan vinden en zie je een overzicht van de ingediende ideeën.  Iedere categorie heeft een eigen kleurenschema, waardoor er duidelijk onderscheid is tussen die verschillende categorieën: Grensverleggers; groen, verbeteraars; rood en lefhebber;blauw. Deze kleuren zijn ook terug te vinden in het logo van "Het beste idee boven water" en ook in het logo van "Aa en Maas".

Profiel

Rechts bovenaan de pagina kun je de buttons terug vinden die je brengen naar je profielpagina en waar je kan zien hoeveel stemmen je nog over hebt, aangezien er een limiet zit aan de hoeveelheid stemmen die je uit kan brengen. 

Op je profielpagina vind je je gegevens, je ingediende ideeën en op welke ideeën jij je stem hebt uitgebracht. Het stemmen bestaat uit verschillende stemrondes. In de laatste ronde blijven er zes finalisten over.

 

 

 

Het indienen van een idee

Naast de globale informatie zoals de indiener, teamleden, categorie, kenmerken etc, kunnen er teksten, afbeeldingen en documenten toegevoegd worden en mensen kunnen comments plaatsen per idee. 

Deze informatie kan degene die een idee indient makkelijk invoeren en aanpassen op een overzichtelijke pagina.

Tips en inspiratie

Naast de ideeën is er ook een tips en inspiratie pagina. Hier kunnen externe links, video's en handige tips geplaatst worden. Deze zijn ook weer ingedeeld in de verschillende categorieën en dat is weer te zien aan de drie verschillende kleuren.

 

 

Ontwerp logo "Het beste idee boven water"

Ook voor het logo hebben wij het kleurenschema aangehouden en de ideeëngedachte erin verwerkt. 

 

 

 

 

Iconen

De iconen hebben wij ook een passende uitstraling gegeven.

 

 

Volledig responsive

Het gehele grid is natuurlijk volledig responsive en daarom ook goed te bekijken op je tablet of mobiel.

 

Aa en Maas - Beste idee boven water - Outpost11 - Responsive

 

 

We kunnen jou ook voorzien in online succes.

We maken graag kennis en zijn zeer benieuwd naar jouw vraagstuk.